nieuws

Bouwfoto van de Dag: Alles onder één dak

bouwbreed Premium

Bouwfoto van de Dag: Alles onder één dak

Medewerkers van HDO Dakbedekkingen voeren werkzaamheden uit aan winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn. Dura Vermeer renoveert dit complex in opdracht van Delta Lloyd Vastgoed Winkels, waarbij onder andere daken, gevels en kappen worden verduurzaamd en de puien verhoogd.

Door overal dezelfde materialen toe te passen creëert de architect, Groosman Partners, uit een verzameling losstaande gebouwen een eenduidig wijkcentrum. Naast renovatie van de bestaande, versnipperde bebouwing tot één overdekt centrum is ook uitbreiding van met name het winkelareaal onderdeel van het herontwikkelingsplan. Op het dak van de nieuwbouw komt extra parkeergelegenheid. De oplevering van het project staat gepland voor eind dit jaar.

Reageer op dit artikel