nieuws

Beter inspelen op wensen van grote bedrijven

bouwbreed

Beter inspelen op wensen van grote bedrijven

Grote bedrijven proberen in de bouw- en technieksector kosten te besparen door kritischer te kijken naar hun eigen personeelsbeleid. Lean, Bim en ketenintegratie worden steeds belangrijker. Continu, intermediair voor bouw en industrie, is daarom begonnen met corporate accounts, om beter in te spelen op de wensen van grote bedrijven.

Volgens Bjorn Groen, manager corporate accounts van Continu, is het belangrijker dan ooit om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. “Bovendien vraagt de veranderende markt steeds vaker om nieuwe bouwkundigen, die al die veranderingen aankunnen. Voor Continu is het daarom noodzakelijk om dichter bij de klant te staan en dat proces te stroomlijnen.”

In de Arbeidsmarktbijlage die Cobouw in samenwerking met Continu maakte, staan verder een interview met schaatscoach Marianne Timmer en een verslag van een masterclass waar onder andere wetenschapsjournalist Diederik Jekel en trendwatcher Adjiedj Bakas aan deelnamen.

Lees hier de Arbeidsmarktbijlage

Reageer op dit artikel