nieuws

Van de Kolk en Adriaan van Erk best presterende bouwers

bouwbreed Premium

Van de Kolk en Adriaan van Erk best presterende bouwers

Adriaan van Erk Bouw uit Bergambacht en Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen zijn door beoordelingssite Bouwprestaties.nl uitgeroepen tot de Best Presterende Bouwers van 2014.

In de categorie boven de vijftig beoordelingen staat de bouwer uit Bergambacht bovenaan met een gemiddelde score van 7,9. Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen wint in de categorie tot vijftig beoordeling met een 8,4.

De cijfers op Bouwprestaties.nl geven prestaties van bouwondernemingen weer. Dit zijn de gemiddelde scores uit een uitgebreide enquête aan kopers van nieuwbouwwoningen. Door het transparant maken van deze prestaties wil SKB de kwaliteit van dienstverlening richting kopers verbeteren. Bouwers met minimaal tien beoordelingen tellen mee.

Adriaan van Erk Bouw valt dit jaar voor de derde keer in de prijzen. Hans van Erk, algemeen directeur van de Adriaan van Erk Groep: “Wij zijn wederom blij en trots met deze titel. Het bevestigt de continuïteit van de goede kwaliteit van onze woningen, natuurlijk met dank aan onze medewerkers.”

Ook Peter van de Kolk, directeur van bouwbedrijf van de Kolk-Garderen, bedankt zijn medewerkers: “Dit is een mooie erkenning voor onze visie om, ondanks de crisis, altijd kwaliteit te blijven leveren.”

Reageer op dit artikel