nieuws

Atlas Copco biedt mobiele lichtmast met halogeenlamp

bouwbreed

Atlas Copco biedt met de QLT H50 een mobiele lichtmast met vier halogeenlampen van elk een kilowatt.

De mast beweegt met een combinatie van een hydraulische cilinder en een stelsel van katrollen en staalkabels tot 9 meter hoog en kan 340 graden draaien. Vier stabilisatoren houden het materieel recht bij windsnelheden tot 80 kilometer per uur. Het bedieningspaneel is in de omkasting verwerkt. Personeel; op de locatie komt daardoor niet meer in aanraking met hete of draaiende delen. Het bedieningspaneel bepaalt de volgorde waarin de lampen worden ingeschakeld. De schakeltechniek voorkomt dat de generator op hol slaat en dat de lampen worden overbelast. De omkasting is gemaakt uit gegalvaniseerd staal. De generator levert een elektrisch vermogen van 6 kilowatt bij een spanning van 230 volt. In het materieel draait een watergekoelde driecilinder diesel. Wanneer alle lampen zijn ingeschakeld verstookt de motor 1,7 liter brandstof per uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels