nieuws

ERA Contour start eerste fase Kloosterbuuren

bouwbreed Premium

De bouw van de eerste fase van het nieuwbouwproject Kloosterbuuren in de Haagse wijk Moerwijk is deze week gestart.

Het project, dat in totaal bestaat uit 118 woningen, wordt gebouwd door ERA Contour in samenwerking met Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Eerder werkten deze partijen al samen aan de projecten De Morgenzon en De Oriënt in de wijk Transvaal.

De 118 woningen in Moerwijk zijn verdeeld over vijf bouwblokken waarvan telkens één blok in de verkoop gaat. Als dat blok af is, start de voorbereiding voor het volgende blok. Het oude klooster vormt het middelpunt van de nieuwe, autoluwe wijk. De eerste woningen worden in voorjaar 2015 opgeleverd, de verkoop van fase 2 start in februari 2015.

Lees meer over het nieuwbouwproject Kloosterbuuren

Reageer op dit artikel