nieuws

Betonvereniging bloeit ondanks moeilijke tijden

bouwbreed Premium

“Met de Betonvereniging gaat het heel goed, ondanks de moeilijke economische tijden. Het aantal cursisten blijft op peil (zo’n duizend per jaar), de evenementen worden zeer goed bezocht, we hebben veel actieve leden en een grote groep loyale en deskundige docenten.”

Dat zei Hans Ramler, voorzitter van de Betonvereniging, in zijn Jaarrede op de Betondag in de Doelen in Rotterdam. Maar het is nog niet gelukt om een Bouwacademie op te richten. “Dat heeft meer voeten in aarde dan gedacht. Wel gaan we ons cursusaanbod afstemmen op dat van de stichting Bouwen met Staal en het Hoger Technisch Instituut.” Ramler wees op het thema van de Betondag: ‘Beton bindt’ en voegde daaraan toe “en de Betonvereniging verbindt bouwketens, materialen, jonge en ervaren generaties, studenten en docenten.”

Reageer op dit artikel