nieuws

Bouwfoto van de Dag: Kaken op elkaar voor nieuw stadshart

bouwbreed Premium

Bouwfoto van de Dag: Kaken op elkaar voor nieuw stadshart

Gretig zetten de machines van Vlasman Sloopwerken hun stalen kaken in gebouwen in het oostelijk deel van het centrum van Alphen aan den Rijn.

De sloop van dit deel van het stadshart is eind vorige maand van start gegaan om herontwikkeling van de zogeheten Lage Zijde mogelijk te maken. Het lokale bedrijf Vlasman heeft de opdracht onder andere verworven vanwege zijn plan het sloopafval over de nabijgelegen Oude Rijn af te voeren om zo verkeershinder te voorkomen. Maar ook op het vlak van duurzaamheid scoorde Vlasman hoog. Praktisch al het vrijkomende materiaal wordt hergebruikt, bijvoorbeeld als fundering onder nieuw aan te leggen wegen in de buurt van de slooplocatie. Vlasman verwacht in december de klus grotendeels te hebben geklaard.

Reageer op dit artikel