nieuws

Poster kan 
tegen stootje

bouwbreed Premium

Poster kan 
tegen stootje

Het Norminstituut Bomen presenteert een weerbestendige Bomenposter. Najaar 2013 bracht het instituut de papieren poster ‘Werken rond Bomen’ uit.

De plaat toont de kwetsbare zone direct rond een boom en geeft in woord en beeld aan waarop uitvoerende partijen moeten letten. Met de poster wil de uitgever mensen die rond bomen werken, ervan bewust maken dat zij vrij gemakkelijk grote schade kunnen aanrichten. Vanuit de gemeente Apeldoorn kreeg het instituut de tip om van de poster een watervaste variant te maken, bijvoorbeeld voor het hek rond een bouwplaats bij bomen. De poster is gemaakt van stevig zeildoek.

De introductie heeft plaats tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 8 en 9 oktober.

Reageer op dit artikel