nieuws

Monster Jam spektakel komt deze maand ook naar Nederland

bouwbreed

Monster Jam spektakel komt deze maand ook naar Nederland

Het is in de Verenigde Staten al jaren een spektakel van jewelste, waar keer op keer weer vele duizenden bezoekers op afkomen: Monster Jam. De enorme, spannend opgetuigde en soms flink vuurspuwende voertuigen komen nu ook naar Nederland.

Op zaterdag 27 en zondag 28 september vindt de Nederlandse editie van Monster Jam plaats in het Gelredome Stadion in Arnhem. Daarna kan op 4 en 5 oktober worden uitgeweken naar het Sportpaleis in Antwerpen of een vliegticket boeken naar Stockholm in Zweden, waar de laatste van de drie Europese Monster Jams plaats vindt op 8 november. Bezoekers kunnen niet alleen vanaf de tribune toekijken, maar voorafgaand aan de show de Monster Trucks van dichtbij bekijken en een praatje maken met de bestuurders.

Adembenemende show

Bloedstollende stunts op een hindernissenparkoers en dat met opvallend uitgedoste voertuigen. Dat is Monster Jam en als bezoeker kijk je je ogen uit. Bij dat rondkijken zal meteen opvallen, dat de van oorsprong Indiase bandenproducent Balkrishna Industries Ltd (BKT) een belangrijke sponsor is van het evenement. Het sponsorcontract behelst de levering van alle banden voor de Monster Jam vloot plus de bijbehorende technische ondersteuning.

Onder de aandacht bij groot publiek

BKT wil de banden duidelijk onder de aandacht brengen bij een groot (vak)publiek. Dat gaat wel lukken, want de zestiende editie van Monster Jam trekt dit jaar met zo’n 300 shows weer miljoenen bezoekers en kijkers. In de Verenigde Staten worden shows namelijk live uitgezonden op televisie.

Meer info: www.monsterjam.com/Events/.

Reageer op dit artikel