nieuws

Toenadering Van Wijnen en Bouwend Nederland

bouwbreed Premium

Toenadering Van Wijnen en Bouwend Nederland

Van Wijnen zoekt toenadering tot Bouwend Nederland. Topman Cees van Bemmel is positief over Maxime Verhagen.

Van Wijnen, top-10 bouwer uit de Cobouw50 , zegde vijf jaar geleden uit onvrede het lidmaatschap van Bouwend Nederland op. Maar Van Bemmel denkt dat de eenheid binnen de branche valt te herstellen. zegt hij tegen Cobouw. “Ik vind dat Maxime Verhagen het goed doet en we hebben allemaal belang bij een grote sterke club.”

Reden voor Van Bemmel om af en toe, als er met de vorig jaar aangetreden branchevoorman wordt gesproken, een balletje op te werpen of het niet weer eens tijd wordt om elkaar de hand te reiken. Maar, voegt hij daaraan toe, er moet nog wel het een en ander gebeuren voor de belangenbehartiging in zijn ogen weer optimaal is. “Er moet nog heel wat veranderen in deze organisatie.”

Van Bemmel spreekt over de kwestie in een interview met Cobouw over de ontwikkelingen bij Van Wijnen naar aanleiding van de presentatie van het jaarverslag. Daarover meer in zomereditie van Cobouw die aanstaande donderdag verschijnt.

Reageer op dit artikel