nieuws

Samenwerking wijk Roosendaal ontbonden

bouwbreed

Er is een einde gekomen aan de jarenlange samenwerking van de gemeente Roosendaal en ontwikkelaars Heijmans en Bouwfonds Ontwikkeling om de wijk Stadsoevers in Roosendaal van de grond te krijgen. De partijen delen de gemaakte kosten. In het nieuwe, duurzame stadsdeel op voormalig industriegebied, zouden onder meer negenhonderd woningen en een nieuw Stadskantoor komen. Die […]

Er is een einde gekomen aan de jarenlange samenwerking van de gemeente Roosendaal en ontwikkelaars Heijmans en Bouwfonds Ontwikkeling om de wijk Stadsoevers in Roosendaal van de grond te krijgen. De partijen delen de gemaakte kosten. In het nieuwe, duurzame stadsdeel op voormalig industriegebied, zouden onder meer negenhonderd woningen en een nieuw Stadskantoor komen. Die plannen zijn nog niet gerealiseerd. Er is wel een nieuwe roc gebouwd, een nieuwe fiets-voetgangersbrug aangelegd en water teruggebracht op het Kadeplein. Het gemeentebestuur wil snel met nieuwe plannen voor Stadsoevers komen.

Reageer op dit artikel