nieuws

Oosterdokseiland naar Bouwfonds Ontwikkeling

bouwbreed Premium

Bouwfonds Ontwikkeling neemt de verantwoordelijkheid over het Amsterdamse Oosterdokseiland over van KP Investments. Het gaat onder meer om de ontwikkeling van 70.000 vierkante meter wonen, kantoor en stedelijke functies op kavel 5B en 6. De overdracht omvat verder de verkoop van de resterende acht appartementen, het beheer en de verkoop van een parkeergarage en de […]

Bouwfonds Ontwikkeling neemt de verantwoordelijkheid over het Amsterdamse Oosterdokseiland over van KP Investments. Het gaat onder meer om de ontwikkeling van 70.000 vierkante meter wonen, kantoor en stedelijke functies op kavel 5B en 6. De overdracht omvat verder de verkoop van de resterende acht appartementen, het beheer en de verkoop van een parkeergarage en de verhuur en verkoop van zo’n 4000 vierkante meter winkels, horeca en leisure. Naar verwachting zal de totale duur voor de realisatie van deze laatste twee kavels nog enkele jaren in beslag nemen. Bouwfonds Ontwikkeling en KP Investments zijn beide onderdeel van Rabo Vastgoedgroep.

Reageer op dit artikel