nieuws

Meer Bewoners aan de knoppen in ons dossier

bouwbreed

Meer Bewoners aan de knoppen in ons dossier

Elke speciale zomeruitgave die Cobouw deze zomer wekelijks uitbrengt, belicht een thema waar de bouw nu en in de toekomst mee te maken krijgt. Hoe werk je met bewoners die aan de knoppen willen zitten, wat kun je leren van nieuwe business modellen die collega’s gebruiken, hoe pas je duurzaamheid in je bedrijf of producten toe, met welke nieuwe materialen kun je werken of wat betekent industrialisering voor je bedrijf. Deze thema’s worden op onze site verder belicht in speciale dossiers.

De dossiers vind je op onze homepage helemaal rechts in de witte menubalk. 

Vandaag is het themanummer Bewoners aan de knoppen verschenen. In het gelijknamige dossier zijn artikelen over dit onderwerp verzameld, zoals interessante projecten belicht vanuit alle verschillende bouwpartijen, interviews met zelfbouwers, gebieden waar bewoners zelf de vrije hand wordt gelaten door overheden en nieuwe concepten zoals Crowdbuilding, een online platform dat leegstaande gebouwen matcht met toekomstige bewoners.  

 

Reageer op dit artikel