nieuws

Materieelverhuurder Workx overgenomen door Loxam

bouwbreed

Materieelverhuurder Workx overgenomen door Loxam

Materieelverhuurder Workx komt in handen van Loxam, verhuurder van machines en gereedschappen voor de bouw, civiele techniek en industrie. Dat hebben de bedrijven bekendgemaakt.

Workx wordt overgenomen van investeringsmaatschappij H2 Equity Partners. De onderneming, in 2007 ontstaan uit de samenvoeging van veertien verhuurbedrijven, is goed voor een omzet van ongeveer 34 miljoen euro en telt inmiddels 41 vestigingen en 280 werknemers

Loxam is sinds 2006 actief in Nederland, toen de onderneming hoogwerkerverhuurbedrijf Spreeuwenberg overnam. Met de acquisitie van Workx versterkt Loxam zowel het aanbod van materieel, als haar huidige netwerk van twaalf vestigingen.

Reageer op dit artikel