nieuws

Franse belegger neemt Corio over

bouwbreed Premium

Winkelvastgoedbelegger Corio en zijn Franse branchegenoot Klépierre hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over een samengaan. Door de transactie ontstaat een winkelvastgoedbelegger met een portefeuille van 182 winkelcentra in zestien landen, met een totale waarde van meer dan 21 miljard euro (de inbreng van Corio hierin is ongeveer een derde) en een pijplijn van 3 miljard euro. […]

Winkelvastgoedbelegger Corio en zijn Franse branchegenoot Klépierre hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over een samengaan. Door de transactie ontstaat een winkelvastgoedbelegger met een portefeuille van 182 winkelcentra in zestien landen, met een totale waarde van meer dan 21 miljard euro (de inbreng van Corio hierin is ongeveer een derde) en een pijplijn van 3 miljard euro. In Nederland bezit Corio veertien winkelcentra waaronder Hoog Catharijne in Utrecht, City Plaza in Nieuwegein, Alexandrium in Rotterdam en Villa Arena in Amsterdam.

Reageer op dit artikel