nieuws

Deze zomer gratis toegang tot online Bouwberichten

bouwbreed

Deze zomer gratis toegang tot online Bouwberichten

De komende maanden voert Cobouw een aantal vernieuwingen door om u nog beter van dienst te zijn. Beter is in dit geval: digitaler, uitgebreider, actueler, persoonlijker, relevanter en niet in de laatste plaats met meer kans om u in uw acquisitie succesvoller te laten zijn.

De komende vijf weken krijgt u van ons geen dagelijkse krant, maar een wekelijkse Zomer Cobouw. In elk nummer wordt een actueel thema in de bouw uitgebreid belicht (bijvoorbeeld: bewoners aan de knoppen, nieuwe businessmodellen, materialen). Daarnaast krijgt u wekelijkse overzichten van het belangrijkste nieuws en prikkelende visies, analyses en opinies.

De Zomer Cobouw verschijnt op donderdag. Niet alleen op papier, maar ook via onze app voor iPhone en iPad en als bladerbare editie op elk ander apparaat (tablet, laptop, Androidtoestel) via dagblad.cobouw.nl (dus zonder ‘www.’ ervoor). De dagelijkse nieuwsvoorziening vindt u uitgebreid op onze website. Exclusief voor abonnees, dus houd uw login bij de hand! Login kwijt? Onze abonneeservice helpt u graag, contactgegevens vindt u op www.cobouw.nl/contact.

Gratis Bouwberichten

Om u ook in de zomer te helpen uw orderportefeuille te vullen, krijgt u als abonnee deze zomer een maand lang gratis toegang tot onze online bouwberichten! In deze database vindt u nieuwbouw-, renovatie-, herbouw- of sloopprojecten uit de Woningbouw, Utiliteit of GWW-sector in iedere fase van het bouwproces. Zelfs al in de planfase. Via www.bouwberichten.nl/zomeraanbod vraagt u in een paar minuten uw persoonlijke inloggegevens aan waarna u direct aan de slag kunt.

Avondverschijning

Na de vakantie houden we de vernieuwingsdrift vast. Nu bent u gewend dat de krant ’s ochtends verschijnt. Na de zomer krijgt u de krant van morgen al de avond ervoor op uw tablet of computer. Ook inhoudelijk voeren we een aantal verbeteringen door om nog meer en uitgebreider te schrijven over die onderwerpen die u interesseren.

Bovenstaande innovaties zijn ontwikkeld in nauw overleg met u, onze lezer. Wilt u ook actief meedenken en uw mening geven over Cobouw? Meldt u dan aan voor ons lezerspanel via http://bouwpanel.cobouw.nl  

Rest mij u een geweldige vakantie toe te wensen. En vergeet vooral niet uw tablet in de koffer te stoppen, dan bent u de hele zomer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse bouw.

Rogier Rijkers, hoofdredacteur Cobouw

Reageer op dit artikel