nieuws

Bouwinvest haalt nieuw pensioenfonds binnen

bouwbreed Premium

Bouwinvest heeft het Bedrijfstakpensioenfonds voor de zoetwarenindustrie binnengehaald als nieuwe investeerder in zijn woningfonds. Het fonds heeft op grond van de gunstige verwachtingen voor de vrijesectorhuurwoningmarkt besloten een deel van zijn vermogen in vastgoed te gaan beleggen. Het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund krijgt er vanuit de zoetwaren zo een participatie bij van 30 miljoen […]

Bouwinvest heeft het Bedrijfstakpensioenfonds voor de zoetwarenindustrie binnengehaald als nieuwe investeerder in zijn woningfonds. Het fonds heeft op grond van de gunstige verwachtingen voor de vrijesectorhuurwoningmarkt besloten een deel van zijn vermogen in vastgoed te gaan beleggen.

Het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund krijgt er vanuit de zoetwaren zo een participatie bij van 30 miljoen euro. “Vastgoed levert een stabiel en duurzaam rendement voor onze pensioendeelnemers en het moment om in woningen te investeren is nu gunstig”, zo geeft de voorzitter van het pensioenfonds, Leo Dekker, als verklaring. Het woningfonds van Bouwinvest is in totaal goed voor 2,6 miljard euro.

Reageer op dit artikel