nieuws

Sharp levert led-lampen voor bedrijfsgebouwen

bouwbreed

Sharp Europe biedt met de Kato L en de Kato S led-armaturen voor respectievelijk hoog- en laaggebouwde bedrijfsruimten. De gegoten aluminium armaturen hebben een bestendigheidsfactor van IP66 en zijn bedoeld voor montagehoogtes van 4 tot 15 meter en brede, smalle en zeer smalle lichtbundels. De Kato S levert 110 lumen per watt en de Kato […]

Sharp Europe biedt met de Kato L en de Kato S led-armaturen voor respectievelijk hoog- en laaggebouwde bedrijfsruimten. De gegoten aluminium armaturen hebben een bestendigheidsfactor van IP66 en zijn bedoeld voor montagehoogtes van 4 tot 15 meter en brede, smalle en zeer smalle lichtbundels. De Kato S levert 110 lumen per watt en de Kato L 104 lumen per watt. De kleurweergave blijft volgens de leverancier de hele levensduur boven een CRI van 80. De armaturen zijn bestand tegen schokken. Hangend zijn ze ook te gebruiken in overdekte buitenruimtes. De Kato L is bij een levensduur van 50.000 uur bestand tegen temperaturen van min 30 tot plus 45 graden Celsius.

Reageer op dit artikel