nieuws

Nico de Vries gast-hoofdredacteur

bouwbreed Premium

Bestuursvoorzitter Nico de Vries van BAM was gisteren gasthoofdredacteur van Cobouw. Het was zijn idee om de krant in het teken te stellen van het thema grenzen verleggen. Grenzen op het gebied van samenwerking, landsgrenzen, grenzen op elk denkbaar gebied. “De bouw is groter dan Nederland, en groter dan de aannemerij alleen.” Nico de Vries […]

Bestuursvoorzitter Nico de Vries van BAM was gisteren gasthoofdredacteur van Cobouw. Het was zijn idee om de krant in het teken te stellen van het thema grenzen verleggen. Grenzen op het gebied van samenwerking, landsgrenzen, grenzen op elk denkbaar gebied. “De bouw is groter dan Nederland, en groter dan de aannemerij alleen.” Nico de Vries wilde zelf voor deze gelegenheid graag directeur-generaal Jan Hendrik Dronkers van Rijkswaterstaat interviewen. Verder wilde hij aandacht voor veiligheid, internationale samenwerking, research and development op Europese schaal, en integriteit.

Foto: Suzanne van de Kerk

Reageer op dit artikel