nieuws

Hypotheekportal van AM en Frozn gelanceerd

bouwbreed Premium

De hypotheekportal Hetkangewoon.nl, een initiatief van ontwikkelaar AM en Frozn, is online. Via de website, waar hypotheken van verschillende partijen worden aangeboden, kunnen mensen zelfstandig producten vergelijken en afsluiten. Om de kosten te dekken brengt de portal 300 euro in rekening als een offerte geaccepteerd wordt. Een hypotheek afsluiten met persoonlijk advies kost 1250 euro. […]

De hypotheekportal Hetkangewoon.nl, een initiatief van ontwikkelaar AM en Frozn, is online. Via de website, waar hypotheken van verschillende partijen worden aangeboden, kunnen mensen zelfstandig producten vergelijken en afsluiten. Om de kosten te dekken brengt de portal 300 euro in rekening als een offerte geaccepteerd wordt. Een hypotheek afsluiten met persoonlijk advies kost 1250 euro. AM zal potentiële kopers wijzen op de portal, maar de keuze blijft vrij. Ook andere bouwers of ontwikkelaars mogen hun klanten naar de website doorverwijzen.

Reageer op dit artikel