nieuws

Groen licht vernieuwing vereniging Uneto-VNI

bouwbreed

Uneto-VNI voert na de zomer veranderingen door in de strategie, de verenigingsstructuur, de financiën en de bureauorganisatie. Dat heeft de brancheorganisatie voor installatiebedrijven gisteren bekendgemaakt. Doel van de vernieuwingsoperatie is de dienstverlening naar de leden te verbeteren en de toegevoegde waarde van het lidmaatschap te verhogen. Volgens directeur Erik van Engelen van Uneto-VNI moeten de […]

Uneto-VNI voert na de zomer veranderingen door in de strategie, de verenigingsstructuur, de financiën en de bureauorganisatie. Dat heeft de brancheorganisatie voor installatiebedrijven gisteren bekendgemaakt. Doel van de vernieuwingsoperatie is de dienstverlening naar de leden te verbeteren en de toegevoegde waarde van het lidmaatschap te verhogen. Volgens directeur Erik van Engelen van Uneto-VNI moeten de maatregelen leiden tot “een financieel toekomstbestendige vereniging die meer doet voor de leden tegen lagere kosten”.

Om kosten te besparen werd al 20 procent van de formatieplaatsen op het verenigingsbureau geschrapt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels