nieuws

Pleidooi voor vervolg KPMG-onderzoek A4ALL

bouwbreed

Pleidooi voor vervolg KPMG-onderzoek A4ALL

FNV Bouw vindt dat het rapport van KPMG over 157 Spaanse en Portugese betonvlechters, die werken aan de A4 tussen Delft en Schiedam, onvoldoende informatie geeft.

De vakbond “sluit een vervolgonderzoek niet uit”. Eerder deze maand beëindigden Heijmans, Boskalis en VolkerWessels (A4ALL) de samenwerking met detacheerder Rugovac. Uit KPMG-onderzoek bleek volgens de bouwer dat het Duitse bedrijf niet volgens de cao betaald heeft. De resultaten van het onderzoek werden niet openbaargemaakt.

FNV Bouw, dat het rapport mocht inzien, betreurt dat KPMG alleen gebruikgemaakt heeft van door Rugovac aangeleverde documenten. De vakbond constateerde dan ook “grote verschillen” tussen zijn eigen berekeningen en die van KPMG.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels