nieuws

Prijs voor inspirirende projecten in aluminium

bouwbreed

Op de Europese Aluminiumbeurs in oktober in Düsseldorf worden de Aluminium Awards uitgereikt. Er zijn prijzen te verdelen in zes categoriën, uiteenlopend van gebouwen en architectuur tot scheepvaart en offshore. Daarnaast zijn er prijzen voor jonge ontwerpers en jonge ingenieurs (tot 30 jaar) die bijzondere producten hebben gerealiseerd in het materiaal. Tot 15 juni kan […]

Op de Europese Aluminiumbeurs in oktober in Düsseldorf worden de Aluminium Awards uitgereikt. Er zijn prijzen te verdelen in zes categoriën, uiteenlopend van gebouwen en architectuur tot scheepvaart en offshore. Daarnaast zijn er prijzen voor jonge ontwerpers en jonge ingenieurs (tot 30 jaar) die bijzondere producten hebben gerealiseerd in het materiaal. Tot 15 juni kan iedereen nominaties voorstellen die in aanmerking komen voor een prijs.

De internationale jury staat onder leiding van de Delftse hoogleraar Laurens Katgerman.

Reageer op dit artikel