nieuws

Techniek lonkt naar jongeren

bouwbreed

ChemProjects, onderdeel van de ChemGroep, probeert jongeren te interesseren voor een loopbaan in de techniek. Hiervoor is een digitaal testlokaal ingericht dat jongeren helpt bij het maken van een geschikte beroepskeuze. Op meer plaatsen wordt de strijd tegen jeugdwerkloosheid gekoppeld aan promotie van technische beroepen. In het Twentse Heim bijvoorbeeld wordt vandaag het Techniek-lokaal geopend, […]

ChemProjects, onderdeel van de ChemGroep, probeert jongeren te interesseren voor een loopbaan in de techniek. Hiervoor is een digitaal testlokaal ingericht dat jongeren helpt bij het maken van een geschikte beroepskeuze. Op meer plaatsen wordt de strijd tegen jeugdwerkloosheid gekoppeld aan promotie van technische beroepen. In het Twentse Heim bijvoorbeeld wordt vandaag het Techniek-lokaal geopend, een initiatief van de Stichting Bevordering Techniek onderwijs Twente. Deze is opgericht door gemeente Hengelo, het Techniekmuseum Heim en de Industriële Kring Twente. Het Technieklokaal beoogt voorlichting aan jongeren over techniek en over opleidingen en werken in de technische sector.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels