nieuws

Onzichtbaar weggewerkt

bouwbreed

Onzichtbaar weggewerkt

De Belg Ringo Cruysbergs brengt onder de naam Rinvisible een raamprofiel op de markt dat volledig onzichtbaar is.

Het geïsoleerde profiel is aan de buitenzijde geheel weggewerkt achter het metsel- of pleisterwerk of houten gevelbekleding. Aan de binnenzijde kan de bewoner kiezen voor een afwerking met overschilderbare gipsplaten of een houtafwerking. Het gedeelte van het profiel dat in de vloer is weggewerkt, bestaat uit pvc. De delen die in de wanden en het plafond zijn opgenomen, zijn uit hout vervaardigd. Aan de bovenzijde worden, praktisch onzichtbaar, de ventilatieopeningen aangebracht. Ramen die tot op de grond komen, worden aan de onderzijde voorzien van een ingebouwde afwatering die aangesloten wordt op de regenwaterafvoer.

Lees morgen in Dagblad Cobouw meer over Rinvisible

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels