nieuws

Nedap bedient industrie met speciaal armatuur

bouwbreed Premium

Nedap zegt met zijn Luxon Flexfit een bruikbaar armatuur te leveren voor industriële omgevingen met veel stof, vocht, vuil en verhoogde temperaturen. De fabrikant gebruikt in het armatuur een separaat gemonteerd Luxon-voorschakelapparaat. Door deze constructie uit twee afzonderlijke delen, kan het armatuur ook op plekken met een beperkte montageruimte worden geïnstalleerd. Separate montage biedt naar […]

Nedap zegt met zijn Luxon Flexfit een bruikbaar armatuur te leveren voor industriële omgevingen met veel stof, vocht, vuil en verhoogde temperaturen. De fabrikant gebruikt in het armatuur een separaat gemonteerd Luxon-voorschakelapparaat. Door deze constructie uit twee afzonderlijke delen, kan het armatuur ook op plekken met een beperkte montageruimte worden geïnstalleerd. Separate montage biedt naar Nedaps mening ook uitkomst op plekken met verhoogde omgevingstemperaturen: de lamptemperatuur heeft dan geen effect op de temperatuur van het voorschakelapparaat. Dit bevordert de levensduur van het lichtsysteem.

Reageer op dit artikel