nieuws

Loonkosten schildersbedrijf stabiliseren

bouwbreed

De loonkosten in de schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven gaan 0,15 procent omhoog. Omdat de bedrijfstakeigenregelingen worden versoberd, kunnen de lonen wel met 2,25 procent stijgen. Dat is de uitkomst van de cao-onderhandelingen tussen bonden en werkgeversverenging OnderhoudNL. De loonsverhoging gaat met terugwerkende kracht in per 24 februari. Volgens CNV Vakmensen krijgen “veel schilders” dit jaar […]

De loonkosten in de schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven gaan 0,15 procent omhoog. Omdat de bedrijfstakeigenregelingen worden versoberd, kunnen de lonen wel met 2,25 procent stijgen. Dat is de uitkomst van de cao-onderhandelingen tussen bonden en werkgeversverenging OnderhoudNL. De loonsverhoging gaat met terugwerkende kracht in per 24 februari. Volgens CNV Vakmensen krijgen “veel schilders” dit jaar een extra periodiek, waardoor “de loonsverhoging richting de 4 procent kan gaan”.

>Pagina 4: Levensloopregeling schildersbranche komt te vervallen

Reageer op dit artikel