nieuws

Loon werknemers Icopal met procenten omhoog

bouwbreed

Het loon van de werknemers van de producent van bitumen en dakbedekking Icopal gaat in een jaar tijd met bijna 4 procent omhoog. Dat staat in het principeakkoord over de cao die het Groningse bedrijf en vakbonden FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen overeengekomen zijn. Het gaat om een tweejarige cao die 1 april ingaat. Op […]

Het loon van de werknemers van de producent van bitumen en dakbedekking Icopal gaat in een jaar tijd met bijna 4 procent omhoog. Dat staat in het principeakkoord over de cao die het Groningse bedrijf en vakbonden FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen overeengekomen zijn. Het gaat om een tweejarige cao die 1 april ingaat. Op die datum krijgen de werknemers een loonsverhoging van 2,25 procent. Op 1 januari 2015 komt daar nog eens 1,6 procent bij. Bij de start van het tweede cao-jaar, op 1 april 2015, volgt een loonstijging op basis van de consumentenprijsindex per eind 2014. De bedrijfs-cao geldt voor 85 werknemers.

Reageer op dit artikel