nieuws

Kesselaar één dag hoofdredacteur

bouwbreed

René Kesselaar was gisteren gasthoofdredacteur van Cobouw. Zijn aannemersbedrijf Kesselaar en Zn. in Alkmaar werd in 2012 gekozen tot ‘Slimste bedrijf van Nederland’.

Kesselaar zat de dagelijkse ochtendvergadering bij Cobouwvoor en interviewde Bouwend Nederland-voorman Maxime Verhagen over samenwerken en de toekomst van de bouwsector. Ook vraagt hij als gasthoofdredacteur aandacht voor digitalisering en voor het wantrouwen van opdrachtgevers.

De 52-jarige Kesselaar is in 1994 als ondernemer in de bouw begonnen. Op dit moment heeft hij dertig mensen in dienst. De directeur, die zichzelf als “hoofdtrainer” van zijn personeel ziet, is een warm voorstander van samenwerking in de breedste zin van het woord. Zijn motto: “Klim uit je ivoren toren, oplossingen vind je op de werkvloer en nergens anders.”

Het is de tweede keer dat de hoofdredactie een gast uitnodigt om de inhoud van Cobouw een dag lang mede te bepalen. Eind vorig jaar was Maxime Verhagen gasthoofdredacteur.

> Pagina 2: ‘Aannemer wordt meer ondernemer’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels