nieuws

Bouw werkt om nucleaire top heen

bouwbreed

Bouw werkt om nucleaire top heen

De komende dagen staat de randstad op z’n kop vanwege de veiligheidsmaatregelen van de Nucleaire Top.

De A4, De A5 en de A44 zijn die dagen nauwelijks begaanbaar. Identificatie is verplicht in afgesloten gebieden. Toch lijken bouwprojecten langs de routes nauwelijks effect te merken van de maatregelen. Ballast Nedam bouwt op Schiphol het nieuwe Hiltonhotel. ”Buiten de landelijk aangegeven weg- en rijbaanafzettingen zijn ons geen beperkingen opgelegd door de organisatie van de NSS”, reageert een woordvoerder. ”Natuurlijk proberen we transporten van en naar de bouwplaats deze dagen zoveel mogelijk te vermijden.”

Heijmans heeft het ondertussen druk met werkzaamheden voor de top. Zij moeten in een uur tijd een barrier van 6200 meter plaatsen en weer verwijderen op de A4 tussen Schiphol en Den Haag.

Reageer op dit artikel