nieuws

Werkgevers roepen bonden op tot hervatting cao-overleg

bouwbreed

Werkgevers roepen bonden op tot hervatting cao-overleg

Bouwwerkgevers roepen vakbonden op de onderhandelingen over een nieuwe bouw-cao te hervatten. Volgens Bouwend Nederland, de Aannemersfederatie Nederland (AFNL), de NVB en de Vereniging van Waterbouwers is “onderhandelen de beste vakbondsactie”.

Om hun oproep kracht bij te zetten, hebben de bouworganisaties de website www.bouwcao.nl in het leven geroepen. Daarop kan iedereen op de hoogte blijven van de “feiten en fabels” over de nieuwe bouw-cao, aldus werkgeversonderhandelaar George Raessens.

Eind vorig jaar liep het cao-overleg vast. Volgens werkgevers omdat vakbonden weinig vaart willen maken met de vernieuwing van de cao. De bonden verwijten werkgevers juist niet serieus te willen onderhandelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels