nieuws

Wegenproject voor Heijmans bij Gouda

bouwbreed

Heijmans heeft een grote wegenbouwopdracht in de wacht gesleept. Voor 65 miljoen euro gaat het bouwconcern in opdracht van de provincie Zuid-Holland parallelwegen aanleggen bij Gouda. Naast ontwerp en bouw gaat Heijmans ook het beheer en onderhoud voor tien jaar op zich nemen. De oplevering is gepland in 2016. Behalve de aanleg van rijstroken verzorgen […]

Heijmans heeft een grote wegenbouwopdracht in de wacht gesleept. Voor 65 miljoen euro gaat het bouwconcern in opdracht van de provincie Zuid-Holland parallelwegen aanleggen bij Gouda. Naast ontwerp en bouw gaat Heijmans ook het beheer en onderhoud voor tien jaar op zich nemen. De oplevering is gepland in 2016. Behalve de aanleg van rijstroken verzorgen de Heijmans-divisies Wegen en Civiel ook de verkeersregelinstallaties, brug- en scheepvaartinstallaties, verlichting, natuurvoorzieningen, geluidwering en acht kunstwerken. De opdracht werd gegund op basis van emvi. De provincie keek behalve naar prijs ook naar risicobeheersing en de aanpak van het onderhoud.

Reageer op dit artikel