nieuws

VDM start door met hulp van bank

bouwbreed Premium

De Friese woningbouwer VDM Woningen heeft maandag faillissement aangevraagd. De houtskeletbouwer wil met hulp van huisbankier Rabobank meteen afgeslankt doorstarten. Hoe de doorstart er precies uit gaat zien, wil commercieel technisch directeur Jan Hoekstra nog niet kwijt. “We willen woensdag eerst het personeel inlichten.” Het bedrijf zal zich na de doorstart voornamelijk richten op particuliere […]

De Friese woningbouwer VDM Woningen heeft maandag faillissement aangevraagd. De houtskeletbouwer wil met hulp van huisbankier Rabobank meteen afgeslankt doorstarten. Hoe de doorstart er precies uit gaat zien, wil commercieel technisch directeur Jan Hoekstra nog niet kwijt. “We willen woensdag eerst het personeel inlichten.” Het bedrijf zal zich na de doorstart voornamelijk richten op particuliere woningbouw, stelt Hoekstra

Het bouwconcern, dat circa 140 werknemers telde, vroeg eind vorige maand surseance van betaling aan.

Reageer op dit artikel