nieuws

Terreinverlichting maakt kans op onderscheiding

bouwbreed Premium

De Area Lighting van Agmi Lighting uit Tegelen is genomineerd voor de Innovation Award van de vakbeurs Intertraffic. Het systeem is een combinatie van led-modules voor de verlichting van onder meer bouwplaatsen. De lichtopbrengst kan per module worden geregeld voor een egale verdeling. Elke module kan licht van een andere kleurtemperatuur verspreiden. De modules kunnen […]

De Area Lighting van Agmi Lighting uit Tegelen is genomineerd voor de Innovation Award van de vakbeurs Intertraffic. Het systeem is een combinatie van led-modules voor de verlichting van onder meer bouwplaatsen. De lichtopbrengst kan per module worden geregeld voor een egale verdeling. Elke module kan licht van een andere kleurtemperatuur verspreiden. De modules kunnen ook afzonderlijk naar voren en achteren en naar de zijkanten worden gericht. Mede daardoor zegt de fabrikant lichtvervuiling te kunnen beperken. Voeding en bediening kunnen in één kabel worden ondergebracht.

Reageer op dit artikel