nieuws

Renoveren in de zon

bouwbreed Premium

De renovatiewerkzaamheden aan de wijk Philipsdorp (rondom het PSV-stadion) vorderen gestaag, mede door de milde winter. In Philipsdorp staan de oudste woningen van wooncorporatie Woonbedrijf. Deze gewilde wijk bij het centrum van Eindhoven vierde in 2010 het honderdjarig bestaan. De 771 woningen ondergaan tot en met 2019 een metamorfose. Alle woningen krijgen van binnen en […]

De renovatiewerkzaamheden aan de wijk Philipsdorp (rondom het PSV-stadion) vorderen gestaag, mede door de milde winter. In Philipsdorp staan de oudste woningen van wooncorporatie Woonbedrijf. Deze gewilde wijk bij het centrum van Eindhoven vierde in 2010 het honderdjarig bestaan. De 771 woningen ondergaan tot en met 2019 een metamorfose. Alle woningen krijgen van binnen en van buiten een opknapbeurt. Een klein deel van de woningen heeft in het verleden kleine scheurtjes opgelopen door de heiwerkzaamheden rond de bouw van het Stadionkwartier (op de achtergrond). Ook dit wordt tijdens deze renovatie aangepakt.Foto: Jean Pierre Reijnen

Reageer op dit artikel