nieuws

Holland House vlot door vergunningstraject

bouwbreed Premium

Holland House vlot door vergunningstraject

Om de Nederlandse Olympische medailles goed te kunnen vieren zette Neptunus weer een Holland Huis neer in Sotsji. Certificeringen volgens TUV en ISO openden de deuren bij de locale bouwautoriteiten.

Het is alweer de vijfde keer dat de Limburgse bouwer van demontabele accommodaties het Holland Huis verzorgde. Sinds de spelen van Sydney is het familiebedrijf hofleverancier van het complex dat tijdelijk als thuishonk voor alle Nederlanders fungeert.

In Sotsji levert het familiebedrijf uit Kessel ruim 3500 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties in de tuin van het gloednieuwe Azimut hotel. De ronde constructie met glaspanelen boven de entree was twee jaar terug ook al in Londen te zien. Toen stond hij op maaiveld. Om hem bovenop een tweelaagse etagehal te kunnen monteren moesten ankerplaten verplaatst worden en kolommen en liggers versterkt.

Reageer op dit artikel