nieuws

Draag een Duurzame Bouwvrouw voor

bouwbreed Premium

Draag een Duurzame Bouwvrouw voor

Samen met Dubotechniek Bedrijven en Warmtepompen organiseert Cobouw dit jaar voor het eerst de Duurzame Bouwvrouw-verkiezing. Deze prijs is bedoeld als stimulans voor de vrouwelijke manager op weg naar een vooraanstaande positie. Kanshebbers zijn vrouwen uit de hele bouwkolom die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van duurzaamheid. Op Ecobouw in september dit jaar wordt de Duurzame Bouwvrouw Award 2014 uitgereikt.

Iedereen kan een kandidaat voordragen op de website www.duurzamebouwvrouw.nl. De jury, bestaande uit voorzitter Jacqueline Cramer, Marjet Rutten, Mascha van den HeuvelJan-Willem van der Groep en Marit Overbeek onderwerpt de aangedragen kandidaten aan een aantal criteria. Zo kijkt de jury onder andere naar uitzonderlijke prestaties die de bouwvrouw levert op het gebied van duurzaamheid, op hoe ze de business op duurzame wijze naar economisch rendement leidt en daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit vindt in de praktijk. De jury bepaalt op 17 april welke vrouwen in aanmerking komen voor de Award. 

Vervolgens kan iedereen via de website www.duurzamebouwvrouw.nl een stem uitbrengen op één van de genomineerden. 

Vrouwen die de titel ‘Duurzame Bouwvrouw 2014’ verdienen en waardig uit zouden dragen, zijn tot en met 31 maart op te geven via www.duurzamebouwvrouw.nl. De bekendmaking van de winnares vindt plaats tijdens Ecobouw 2014. Informatie over de Duurzame Bouwvrouw verkiezing 2014 en het programma van 17 april is terug te vinden op de website Duurzame Bouwvrouw.

Reageer op dit artikel