nieuws

Advin kruipt onder vleugels Dura Vermeer

bouwbreed Premium

Advin kruipt dichter aan tegen het moederbedrijf Dura Vermeer. Een streep is gezet door de ambitie een plaats te verwerven in de top tien van Nederlandse ingenieursbureaus. “We maken zware tijden mee. Dat is bij veel ingenieursbureaus zichtbaar”, zegt directeur Ralph Henderix. “Gelijktijdig wordt aan bouwbedrijven steeds meer gevraagd om naast de bouw ook het […]

Advin kruipt dichter aan tegen het moederbedrijf Dura Vermeer. Een streep is gezet door de ambitie een plaats te verwerven in de top tien van Nederlandse ingenieursbureaus. “We maken zware tijden mee. Dat is bij veel ingenieursbureaus zichtbaar”, zegt directeur Ralph Henderix. “Gelijktijdig wordt aan bouwbedrijven steeds meer gevraagd om naast de bouw ook het ontwerp te leveren. Bij design & construct kunnen we ons moederbedrijf goed helpen.”

Vier jaar geleden nog zei oud-directeur John Walraven te bulken van het werk. Liefst zou het bureau over 500 medewerkers beschikken en toetreden tot de nationale top tien. In 2008 was een kleine 5 miljoen euro omzet blijven liggen vanwege capaciteitsgebrek.

Reageer op dit artikel