nieuws

Tebodin prominenter op Indonesischemarkt

bouwbreed

Tebodin krijgt snel grip op de Indonesische markt. Het kantoor in Jakarta is sinds de oprichting in de zomer van 2011 uitgegroeid tot een vestiging van honderd medewerkers. Belangrijke opdrachtgevers komen vooral uit de sectoren olie & gas, chemie en de voedingsindustrie. Het Haagse ingenieursbureau biedt een palet aan van bouwmanagement, vergunningbeheer tot inkoop en […]

Tebodin krijgt snel grip op de Indonesische markt. Het kantoor in Jakarta is sinds de oprichting in de zomer van 2011 uitgegroeid tot een vestiging van honderd medewerkers. Belangrijke opdrachtgevers komen vooral uit de sectoren olie & gas, chemie en de voedingsindustrie. Het Haagse ingenieursbureau biedt een palet aan van bouwmanagement, vergunningbeheer tot inkoop en engineering. De sterke groei steunt op het multidisciplinaire werken en het grote internationale netwerk. Sinds 2012 maakt voormalig BAM-dochter Tebodin deel uit van het Duitse concern Bilfinger. In de landen aan de oevers van de Stille Oceaan heeft Tebodin ongeveer duizend medewerkers.

Reageer op dit artikel