nieuws

Laatste fase Zwolse Muziekwijk van start

bouwbreed

Hegeman Bouw start in opdracht van Woningstichting SWZ met de bouw van de laatste fase van de Muziekwijk in Zwolle. Het betreft twaalf eengezinswoningen en achttien appartementen onder de huurtoeslaggrens.

Met de bouw van 46 koopwoningen (24 tuinwoningen en 22 verandawoningen) wordt half maart begonnen. Inmiddels zijn 16 woningen verkocht. De woningcorporatie heeft het veel gehanteerde voorverkooppercentage van 70 procent losgelaten.  “Mochten niet alle woningen zijn verkocht, dan worden deze in de vrije sector verhuurd”, meldt SWZ. Zowel de huur- als de koopwoningen worden naar verwachting in het najaar van 2013 opgeleverd. Tot 2014 laat SWZ in de Muziekwijk ruim 300 nieuwe woningen bouwen.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels