nieuws

Veiligheidsladder niveau 3 voor Dura

bouwbreed Premium

Dura Vermeer Railinfra heeft niveau 3 van de Veiligheidsladder van spoorbeheerder ProRail behaald. De ladder werd op 1 juli 2012 geïntroduceerd als een instrument om het veilig werken op het spoor te stimuleren. De Veiligheidsladder verdeelt het veiligheidsbewustzijn en -gedrag over vijf treden. Hoe meer verantwoordelijkheid, reflectie en investeringen in veiligheid een vanzelfsprekend onderdeel zijn […]

Dura Vermeer Railinfra heeft niveau 3 van de Veiligheidsladder van spoorbeheerder ProRail behaald. De ladder werd op 1 juli 2012 geïntroduceerd als een instrument om het veilig werken op het spoor te stimuleren. De Veiligheidsladder verdeelt het veiligheidsbewustzijn en -gedrag over vijf treden. Hoe meer verantwoordelijkheid, reflectie en investeringen in veiligheid een vanzelfsprekend onderdeel zijn van de organisatie, hoe hoger de score. Het certificaat op niveau 3 geeft recht op 5 procent fictieve korting bij aanbestedingen van ProRail.

Dura Vermeer Railinfra zegt het komende jaar verder te gaan met “acties om het veiligheidsgedrag blijvend te stimuleren” en door te groeien naar niveau 4 van de Veiligheidsladder.

Reageer op dit artikel