nieuws

Maxime Verhagen gasthoofdredacteur

bouwbreed Premium

Voorzitter Maxime Verhagen van Bouwend Nederland was gisteren gasthoofdredacteur van Cobouw. Hij besliste onder meer welke onderwerpen de redactie moest oppakken, en welke foto een plek op de bekende XL-middenpagina verdiende. In het dagelijkse ochtendoverleg gaf Verhagen een kritisch oordeel over de krant van de voorgaande dag. Cobouw zal in de toekomst enkele keren per […]

Voorzitter Maxime Verhagen van Bouwend Nederland was gisteren gasthoofdredacteur van Cobouw. Hij besliste onder meer welke onderwerpen de redactie moest oppakken, en welke foto een plek op de bekende XL-middenpagina verdiende. In het dagelijkse ochtendoverleg gaf Verhagen een kritisch oordeel over de krant van de voorgaande dag.

Cobouw zal in de toekomst enkele keren per jaar een gasthoofdredacteur uitnodigen. Dit past in het beleid waarbij de redactie interactie zoekt met haar lezers. Eerder dit jaar zijn diverse bijeenkomsten gehouden waarbij abonnees en niet-abonnees hun mening gaven over Cobouw. “We vinden het prettig als ons vanuit de markt een spiegel wordt voorgehouden. Bovendien is dit een goed middel om de transparantie te borgen en de contacten met de sector te verstevigen”, zegt Cobouw-hoofdredacteur Rogier Rijkers.

Foto: Suzanne van de Kerk

Reageer op dit artikel