nieuws

ING: Dit jaar piekfaillissementen

bouwbreed

Het aantal faillissementen bereikt in 2013 naar verwachting een piek op 9400, een stijging van 9 procent ten opzichte van een jaar eerder. Volgend jaar zal het aantal faillissementen dalen, verwacht het economisch bureau van ING. De sectoren energie en groothandels zullen het eerst herstellen, zij hebben de piek vorig jaar al gehad. De bouw […]

Het aantal faillissementen bereikt in 2013 naar verwachting een piek op 9400, een stijging van 9 procent ten opzichte van een jaar eerder. Volgend jaar zal het aantal faillissementen dalen, verwacht het economisch bureau van ING. De sectoren energie en groothandels zullen het eerst herstellen, zij hebben de piek vorig jaar al gehad. De bouw zit volgens de bank dit jaar op zijn hoogtepunt.

Reageer op dit artikel