nieuws

Doucheafvoer weert stank zonder syfon

bouwbreed

Drain4You Showerdrains uit Epe brengt een reeks roestvaststalen waterafvoeren voor douches op de markt. In de drains zit een kunststof klep met een siliconen membraan die voorkomt dat de badkamer wordt gevuld met rioollucht. De fabrikant noemt dat het Flow Tech-element. Dat kan uit de drain worden gehaald om te worden schoongemaakt. De afvoeren vergen […]

Drain4You Showerdrains uit Epe brengt een reeks roestvaststalen waterafvoeren voor douches op de markt. In de drains zit een kunststof klep met een siliconen membraan die voorkomt dat de badkamer wordt gevuld met rioollucht. De fabrikant noemt dat het Flow Tech-element. Dat kan uit de drain worden gehaald om te worden schoongemaakt. De afvoeren vergen een inbouwdiepte van 54 millimeter. Per uur voeren ze tot 32 liter per minuut af. Drain4You levert afvoeren voor wand- en vloermontage. De binnenbak is 36 of 21 millimeter breed. Standaard komen de afvoeren in lengtes van een halve tot 2 meter. De uitloop heeft standaard een diameter van 50 millimeter. De fabrikant voorziet de drains van ABS-stelvoeten.

Reageer op dit artikel