nieuws

Combi zonwering en natuurlijke ventilatie

bouwbreed

Een windvast zonweringsdoek en een zichzelf regelend rooster voor natuurlijke ventilatie vormen samen een systeem dat zorgt voor een goede luchtkwaliteit en een aangename binnentemperatuur. Dat stelt Renson, fabrikant van producten voor ventilatie en zonwering, over zijn nieuwe product Fixvent Mono AK. Het heeft de vorm van een monobloc, dat op een kozijn van aluminium, […]

Een windvast zonweringsdoek en een zichzelf regelend rooster voor natuurlijke ventilatie vormen samen een systeem dat zorgt voor een goede luchtkwaliteit en een aangename binnentemperatuur. Dat stelt Renson, fabrikant van producten voor ventilatie en zonwering, over zijn nieuwe product Fixvent Mono AK. Het heeft de vorm van een monobloc, dat op een kozijn van aluminium, hout of kunststof wordt geplaatst. De kast bevat het elektrisch aangedreven opgerolde zonweringsdoek, een ventilatierooster, een automatische klep tegen tocht en geluidsisolerende voorzieningen.

Reageer op dit artikel