nieuws

Bouwen aan 
Badijkstate

bouwbreed Premium

Sinds april werkt Nikkels Bouwbedrijf uit Twello aan de uitvoering van het project Badijkstate in dezelfde plaats. Nikkels ontwikkelt het complex samen met Woonzorg Nederland. Badijkstate bestaat uit 22 luxe appartementen en een penthouse, verdeeld over vier bouwlagen, met een parkeergarage onder het gebouw. Het ligt aan de rand van het centrum van Twello en […]

Sinds april werkt Nikkels Bouwbedrijf uit Twello aan de uitvoering van het project Badijkstate in dezelfde plaats. Nikkels ontwikkelt het complex samen met Woonzorg Nederland. Badijkstate bestaat uit 22 luxe appartementen en een penthouse, verdeeld over vier bouwlagen, met een parkeergarage onder het gebouw. Het ligt aan de rand van het centrum van Twello en is de vierde en laatste fase van de sloop en vernieuwbouw van woonzorgcentrum het Grotenhuis. Het complex is vernoemd naar de oude herenboerderij ‘De Badijk’ die hier vroeger stond.Foto: APA/Jorrit Knuvelder

Reageer op dit artikel