nieuws

Wonen naast Cityplaza

bouwbreed Premium

In Nieuwegein werken medewerkers van Ridder uit Hoorn aan de afbouw van een appartementencomplex naast winkelcentrum Cityplaza. Het gebouw staat naast het opvallend vormgegeven stadhuis van Nieuwegein en moet een van de blikvangers worden van het vernieuwde, in 1985 gebouwde winkelcentrum. Het centrum is nu uitgebreid met 15.000 vierkante meter winkels. Het woongebouw bestaat uit […]

In Nieuwegein werken medewerkers van Ridder uit Hoorn aan de afbouw van een appartementencomplex naast winkelcentrum Cityplaza. Het gebouw staat naast het opvallend vormgegeven stadhuis van Nieuwegein en moet een van de blikvangers worden van het vernieuwde, in 1985 gebouwde winkelcentrum. Het centrum is nu uitgebreid met 15.000 vierkante meter winkels. Het woongebouw bestaat uit vijf woonlagen met 35 appartementen, winkels op de begane grond en een ondergrondse parkeergarage.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel