nieuws

Warm onder partytent

bouwbreed Premium

In Nieuwegein brengen medewerkers van Gouda Chemiebouw een nieuwe slijtlaag aan op de Doorslagbrug. In opdracht van de gemeente past Spie Hofman de stalen ophaalbrug aan voor zwaarder verkeer. Het noordelijke voetpad komt te vervallen en het dek zal lokaal zwaarder worden uitgevoerd. Om het nieuwe wegdek in alle rust en warmte te laten hechten […]

In Nieuwegein brengen medewerkers van Gouda Chemiebouw een nieuwe slijtlaag aan op de Doorslagbrug. In opdracht van de gemeente past Spie Hofman de stalen ophaalbrug aan voor zwaarder verkeer. Het noordelijke voetpad komt te vervallen en het dek zal lokaal zwaarder worden uitgevoerd.

Om het nieuwe wegdek in alle rust en warmte te laten hechten aan het stalen dek is een grote partytent over de brug gebouwd. Voor voetgangers en fietsers is naast de brug met pontons een tijdelijke oeververbinding gemaakt.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel