nieuws

Oranjewoud vanaf jaarwisseling verder als Antea Group

bouwbreed Premium

Oranjewoud vanaf jaarwisseling verder als Antea Group

Ingenieursbureau Oranjewoud gaat per 1 januari verder als Antea Group. De naam Oranjewoud wordt vanaf de jaarwisseling alleen nog gebruikt voor de beursgenoteerde topholding van zowel bouwer Strukton als de ingenieurs van Antea Group.

Met de naamsverandering bekrachtigt topman Gerard Sanderink de internationalisering van zijn ingenieursdiensten. Na de overname van Oranjewoud in 2005 kocht hij bureaus in de Verenigde Staten, Frankrijk en Columbia. “De Amerikanen moeten niets hebben van de kleur oranje. Daar is gekozen voor de Franse naam Antea Group.”

Met 3500 medewerkers behoort Antea Group tot de grootste ingenieursbureaus ter wereld. In Nederland – land van de ingenieursbureaus – zijn alleen Fugro, Arcadis, Royal Haskoning DHV en Grontmij een maat groter. Deze maand start Antea Group een campagne onder het motto: vertrouwde waarden, nieuwe mogelijkheden.

Reageer op dit artikel