nieuws

Kies de Beste XL van het Jaar!

bouwbreed

Kies de Beste XL van het Jaar!

Het einde van het jaar komt in zicht. Een jaar waarin onze fotografen weer van ’s morgens vroeg tot middernacht op pad gingen om te laten zien wat voor prachtigs de bouwsector maakt. Het leverde spannende, uitgewogen, verstilde of soms rommelige kiekjes op.

Ook dit jaar verschijnt begin december de XL-bijlage bij Dagblad Cobouw waarvan deze foto’s de bron vormen en ook nu weer staat een aantal daarvan open voor de competitie Beste XL van het Jaar. De cobouwredactie deed daarbij alvast wat voorwerk en koos uit 24 in klein verband geselecteerde beelden er 5 die hier staan afgebeeld. Bepaal mee welke van deze foto’s de winnaar wordt die in de XL-bijlage bekend wordt gemaakt!

Je kan je favoriete keuze (met daarbij de vermelding van het nummer van de foto) tot uiterlijk vrijdag 1 november sturen naar Tony Tangel: t.tangel.cobouw@gmail.com 

 

Foto 1: Fotograaf Alex J. de Haan toont oog voor detail. Alle tegeltjes van 7,5 bij 7,5 centimeter op de gevel van het Alfacollege in Groningen zijn met de hand geplakt.

 

Foto 2: Waar de gewone sterveling niet komt, daar vindt fotograaf Ries van Wendel de Joode ingang. Zoals hier, in de derde petroleumhaven in de Botlek.

 

Foto 3: Fotograaf Ruben Schipper legde de overtocht vast van twee watervilla’s van ABC Arkenbouw. De woningen werden van Urk naar Spakenburg gesleept.

 

Foto 4: De ganzen op de voorgrond hebben geen oog voor het spektakel boven hen. Jorrit Knuvelder van APA was zich er wel van bewust: de Waalbrug A50 is bijna dicht.

 

Foto 5: Sjef Prins, fotograaf bij het Arnhems Persbureau APA, zag het lijnenspel dat elf kranen in slagorde vormden op De Oversteek over de Waal in Nijmegen.

Reageer op dit artikel